Castellano Catalán

Informació de contacte

Tels:

977 21 26 58 / 21 26 93

Fax:

977 21 16 10

Direcció:

Rambla nova Nº 125 9º-3
CP 43001 (Tarragona)

El nostre horari d'atenció al client és de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 19h.

Avís legal

1. Informació general

Titular del lloc zapaterpereaabogados.com: Zapater i Perea Advocats, SCP Domicili Social: Rambla Nova, 125, 9é 3ª, Tarragona NIF: J43840974

Correu-e: Zapater.perea.advocats@gmail.com Correu postal: Rambla Nova, 125, 9é 3ª, 43001 Tarragona Telèfon: 977 21 26 58

Informació professional

Francisco Zapater Estebán. Advocat. Col·legiat número 707 del Col·legi d´Advocats Tarragona. Llicenciat en Dret per la Universitat de València, Estat espanyol.

Manuela Perea Arroyo. Advocada. Col·legiada número 2086 del Col·legi d´Advocats Tarragona. Llicenciada en Dret per la Universitat Rovira Virgili, Estat espanyol.

África Cruz Jiménez. Advocada. Col·legiada número 2.062 del Col·legi d´Advocats Tarragona. Llicenciada en Dret per la Universitat Rovira Virgili, Estat espanyol.

El codi deontològic del Col·legi d´Advocats de Tarragona es obligatori per a tots el seus membres. La consulta d’aquest text pot realizar-se a la pàgina web del Col·legi www.icatarragona.com.

2. Condicions d'Ús

L'objecte d'aquestes condicions generals és regular l'ús que poden realitzar els usuaris de la web zapaterpereaabogados.com titularitat de Zapater i Perea Advocats, SCP b (en endavant Zapater i Perea Advocats), sense perjudici de que certs serveis, continguts o activitats dins de la web es sotmetin a les seves pròpies condicions. Per tant, a continuació apareixen els termes de l'acord legal que s'estableix entre l'usuari i Zapater i Perea Advocats. En accedir, navegar i/o utilitzar aquest lloc web, l'usuari manifesta haver llegit, entès i estar d'acord en aquests termes i complir totes les normes i lleis aplicables.

L'accés i ús de la web té caràcter gratuït per als usuaris i no exigeix el registre previ de l'usuari amb caràcter general. No obstant això, l'accés i ús de determinats funcionalitats ofertes a través de la web només poden ser realitzades previ registre de l'usuari. En cas del registre d'usuaris a través d'identificadors i contrasenyes, tant l'identificador com la contrasenya són personals e intransferibles de la persona a qui se li concedeixen. L'usuari haurà de mantenir sota la seva exclusiva responsabilitat tant l'identificador com la contrasenya en la més estricta i absoluta confidencialitat, assumint, per tant, quants danys o conseqüències de tot tipus es derivin de la infracció o revelació del secret.

L'usuari garanteix que les dades personals facilitades són veraces i es fa responsable de comunicar a Zapater i Perea Advocats qualsevol modificació en els mateixos. Al mateix temps l'usuari assumirà la responsabilitat pels danys i perjudicis que pogués causar per aportar dades falses, incompletes o inexactes.

Els Usuaris s'han d'abstenir, en utilitzar el lloc, d'incórrer en actes de qualsevol naturalesa, com l'emissió, publicació, càrrega o distribució de dades i / o continguts contra la llei, soscavar l'ordre públic o violar els drets de Zapater i Perea Advocats o de tercers.

Els Usuaris han d'atenir-se a les normes del lloc, que inclouen però no es limiten a:

• Donar informació certa en el moment del registre i en utilitzar el lloc.

• Atenir-se a les lleis aplicables i complir aquestes estipulacions contractuals.

• Utilitzar el lloc de manera legítima, únicament d'acord amb els objectius professionals d'aquest i de conformitat amb les provisions legals i normatives aplicables i amb les pràctiques vigents.

• Respectar els drets de propietat intel·lectual pertanyents als continguts proporcionats per Zapater i Perea Advocats.

Zapater i Perea Advocats és titular drets de Propietat intel.lectual i industrial d'aquest lloc web: text, imatges, marques, logotips, combinacions de colors, aixi com l'estructura, selecció i ordre dels seus continguts, llevat que s'especifiqui una altra cosa.

Zapater i Perea Advocats l’autoritza a descarregar els continguts, copiar o imprimir qualsevol pàgina d'aquesta web, però exclusivament per a ús personal i, sempre que, amb això no infringeixi el copyright o qualsevol altre Dret de Propietat de Zapater i Perea Advocats. La còpia d'informació no ha d'entendre's com una autorització per a transferir cap llicència sobre cap copyright, patent o qualsevol altre dret de propietat intel.lectual de Zapater i Perea Advocats.

Llei aplicable

Aquests termes i condicions d'ús es regeixen per la normativa española. En cas de discrepància en la interpretació, la versió catalana d'aquestes condicions d'ús prevaldrà sobre les altres, en qualsevol altre idioma. Per a la resolució de les controvèrsies que poguessin derivar-se com a conseqüència del que disposen aquestes disposicions, i amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre, l'Usuari acorda sotmetre a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Tarragona.

Dret a modificar els Condicions

Zapater i Perea Advocats pot modificar aquestes Condicions d'ús en qualsevol moment i sense avís previ. Per tant, es prega a l'Usuari que consulti regularment l'última versió actualitzada, disponible i accessible de forma permanent i gratuïta des de la pàgina inicial del lloc, fent clic a l'enllaç "Avís legal".

Última modificació d’aquesta política: 27 de juliol de 2015