Castellano Catalán

Informació de contacte

Tels:

977 21 26 58 / 21 26 93

Fax:

977 21 16 10

Direcció:

Rambla nova Nº 125 9º-3
CP 43001 (Tarragona)

El nostre horari d'atenció al client és de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 19h.

Equip humà

Pic 1 FRANCISCO ZAPATER ESTEBAN és llicenciat en Dret per la Universitat de València, i exerceix d'advocat a Tarragona des de fa trenta-cinc anys en les especialitats de dret penal i matrimonial. Abans va treballar de funcionari de justícia durant nou anys, ara en excedència.

Va ser professor de dret de l'Escola de Treball Social de Tarragona, professor de dret processal penal de l'Escola de Pràctica Jurídica del Col·legi d'Advocats de Tarragona, i va formar part de la Junta de Govern de l'esmentat Col·legi durant vuit anys.

Ha estat Síndic de Greuges de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona des de 2004 a 2009, de la qual actualment és professor de dret ad honorem.

És membre de les seccions de Dret Penal i de Dret de Família del Col·legi d'Advocats de Tarragona i membre de l'Associació Catalana de Juristes Demòcrates.

Va ser conseller de Relacions Ciutadanes, Institucionals i d'Universitats de l'Ajuntament de Tarragona, des de l'any 2011 al 2015.

Col·labora periòdicament al Diari de Tarragona, al Diari Més, a la revista Fòrum Jurídic i a altres publicacions amb articles d'opinió sobre qüestions socials, polítiques, jurídiques i locals.

Pic 1 MANUELA PEREA ARROYO, llicenciada en Dret per l'Universitat Rovira i Virgili. Advocada exercint des de 2.004 al despatx Zapater i Perea Advocats, S.C.P, especialitzada en Dret Penal i Dret de Família. Membre de les Seccions de Dret Penal, Dret de Família i Dret dels Animals del Il·lustre Col·legi d'Advocats de Tarragona. Membre de l'ACJD (Associació Catalana de Juristes Demòcrates).

Pic 1 ÀFRICA CRUZ JIMÉNEZ, llicenciada en Dret per l'Universitat Rovira i Virgili. Advocada exercint des de 2.004. Inscrita al torn d’ofici en l’àmbit penal, civil, família, menors, laboral, administratiu i estrangeria. En l’actualitat i des de l’any 2009, dedicada al Dret Laboral, Administratiu i d’Estrangeria amb caràcter privat. Membre de les Seccions de Dret Laboral i Dret Administratiu del Il·lustre Col·legi d'Advocats de Tarragona.

Pic 1 MONTSE JORDÀ CARDONA, diplomada en Relacions Laborals per la URV, secretària del despatx des del seu inici.