Castellano Catalán

Informació de contacte

Tels:

977 21 26 58 / 21 26 93

Fax:

977 21 16 10

Direcció:

Rambla nova Nº 125 9º-3
CP 43001 (Tarragona)

El nostre horari d'atenció al client és de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 19h.

Benvinguts a Zapater Perea Cruz advocats

El quilòmetre zero del despatx Zapater, Perea i Cruz, advocats, es remunta a l'any 1980, quan Francisco Zapater, juntament amb altres advocats tarragonins, van obrir un bufet d'advocats a Tarragona. Des de llavors fins avui -un terç de segle llarg- han passat per ell diversos advocats. Actualment, a més de Francisco Zapater, formen part del despatx les lletrades Manuela Perea, incorporada l'any 2004, i Àfrica Cruz, que es va unir al projecte en el 2009, encara que iniciada en l'advocacia cinc anys abans. L'equip humà ho completa Montse Jordá, secretària del despatx des de 1983.

Es tracta d'un equip professional cohesionat, que harmonitza l'ull clínic i l'experiència professional, amb l'energia i l'embranzida propis de la joventut. Conceben el despatx com una llar jurídica on els seus membres tracten de realitzar-se professionalment i personalment i complir una funció social.

Situat en la Rambla Nova 125 de Tarragona, Zapater, Perea i Cruz, advocats, opera fonamentalment a Catalunya, però també en la resta d'Espanya, fins i tot al Tribunal d'Estrasburg, on ha guanyat algun cas.

Ofereix serveis especialitzats en dret penal, matrimonial i civil, fonamentalment, però també en les branques de dret administratiu, laboral i estrangeria.

La filosofia del grup és la defensa integral del client, que inclou no solament l'assessorament jurídic, sinó també el suport psicològic i l'humà. Al client se l'acompanya professionalment des de l'inici del procés fins al Tribunal de Drets Humans d'Estrasburg, si cal, passant pel Tribunal Suprem i el Constitucional. El tracte amb el client és directe i personal perquè se senti acompanyat i segur als moments d’angoixa que tot problema jurídic sol comportar. El despatx procura ser també una oficina de drets humans.

Es tracta, en definitiva, d'una "botiga especialitzada" en la solució de problemes jurídics, especialment penals i matrimonials, on el tracte directe i personal amb el client són prioritaris.